Panašu, kad „Žalgiryje“ liks Th. Walkupas, N. Hayesas ir A. Milaknis, o J. Landale'as norėtų išvykti

Kauno „Žalgiris“ trečiadienį paskelbė, jog į Barseloną pasukusį vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių pakeis 38 metų austras Martinas Schilleris.



Surengtoje spaudos konferencijoje klubo direktorius Paulius Motiejūnas teigė, kad per artimiausias kelias dienas paaiškės dėl Thomaso Walkupo, Jocko Landale'o ir Nigelo Hayeso, ar jie liks ekipoje.

Pasak P. Motiejūno, J. Landale`as nori išvykti ir gali išvykti į bet kurią komandą, nebūtinai NBA.

Jis taip pat atskleidė, kad Kaune greičiausiai liks Thomas Walkupas ir Nigelas Hayesas.


„Liko kelios dienos pagrindiniams žaidėjams, kurių sutartyse numatyti pliusai. Reikia išskirti Jocką Landale‘ą, kuris nori išvykti, labiausiai – į NBA. Dabartinė susijaukusi situacija jam labai gadina reikalus, nes laisvų agentų rinka prasidės spalio 15 d., o mes iki to laiko negalime ir nenorime laukti. Bendraujame su jo agentais.

Visi kiti žaidėjai, tikime, liks. Deramės, bet gandų nekomentuojame, o jų yra daug. Bet treneriui prisijungus vienoje kitoje pozicijoje jis galės rinktis žaidėjus“, - teigė P. Motiejūnas.

Šią vasarą prie „Žalgirio“ prisijungė keturi nauji žaidėjai: Joffrey Lauvergne, Tomas Dimša, Steve'as Vasturia ir Marekas Blaževičius, o Marius Grigonis ir Lukas Lekavičius ir toliau rungtyniaus „Žalgiryje“.





Krepsiniozinios.lt ir Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: