R. Javtokas atskleidė, ar dar bus naujokų „Žalgiryje“

Rugpjūčio viduryje pasirengimą artėjančiam sezonui oficialiai pradėsiantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau išsidalijo marškinėlių numerius bei nakantriai laukia sezono pradžios.



Šiuo metu kauniečiai savo sudėtyje turi 16 žaidėjų. Tiesa, mažai tikėtina, kad visi šie žaidėjai stos prie naujojo sezono linijos.

15min.lt ir TV3 portalui „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas patvirtino, jog visi 16 žaidėjų likti negalės. Galutinis žodis atiteks naujam treneriui Martinui Schilleriui.

Jis taip pat patvirtino, kad komandos komplektacijos darbai yra baigti.


Krepsiniozinios.lt žiniomis, penki žalgiriečiai sėdi ant karštųjų kėdžių.

Kaip realiausi variantai, kurie gali būti paskolinti, minimos Tomo Digbeu, Martino Gebeno, Mareko Blaževičiaus, Steve'o Vasturios ir Karolio Lukošiūno pavardės.

Primename, kad „Žalgiris“ kitą sezoną savo sąskaitoje turės apie 8 mln. eurų, o žaidėjų ir trenerių atlyginimams turėtų skirti apie 5 mlm. eurų.

„Žalgiris“ šį tarpsezonį pasikvietė Tomą Dimšą, Steve'ą Vasturią, Patricio Garino, Augustine'ą Rubitą, Mareką Blaževičių. Komandoje toliau rungtyniaus Lukas Lekavičius, Rokas Jokubaitis, Thomas Walkupas, Marius Grigonis, Karolis Lukošiūnas, Artūras Milaknis, Nigelis Hayesas, Paulius Jankūnas ir Martinas Gebenas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: