„Žalgiro“ fanų žinutė M. Blaževičiui: „Būk stiprus“

„Betsafe-LKL“ čempionate sekmadienį įvyko ilgai laukta stipriausių Lietuvos klubų akistata. Slogiai startavęs Kauno „Žalgiris“ (5-1) pranašumą prieš principinį varžovą užtikrintai įrodė po pertraukos.



Trečiajame kėlinyje dominavę Martino Schillerio auklėtiniai svečiuose Vilniaus „Ryto“ (6-1) krepšininkams išrašė pirmąjį sezono pralaimėjimą – 84:72 (16:24, 18:18, 28:10, 22:20).

Prieš šias rungtynes ištikimiausi „Ryto“ fanai „B Tribūna“ iškėlė plakatą „Projektas Marek Klounas“. Negana to, prie pat „Žalgirio“ krepšio apsireiškė trys klouno kostiumus dėvintys vyrukai.

Po mačo „Žalgirio metraštis“ kvietė palaikyti jaunąjį krepšininką.


„Turiu pasakyti, kad jaunam, ambicingam ir talentingam žmogui turi būti velniškai sunku atlaikygi tokią kvailą patyčių bangą ir jai neatsikirsti. Bet Marekui tai sekasi. Mūsų žinutė jam - būk stiprus, tavo laikas nušluostyti jiems nosis dar ateis ir tu tai tikrai padarysi. O klounai, kurių vienintelis pasiekimas - tyčiotis iš tų, kurie už juos geresni, taip ir liks klounais, neparodančiais savo veidų“, - rašė „Žalgirio metraštis“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: