„Žalgirio“ fanai: „Tik Tavaresas ir Jankūnas stengėsi dėl „Žalgirio“. Gėda! Nei puolimo, nei gynybos“

„Žalgirio“ fanai: „Tik Tavaresas ir Jankūnas stengėsi dėl „Žalgirio“. Gėda! Nei puolimo, nei gynybos“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko iškovoti antrosios pergalės Eurolygoje šią savaitę. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 58:70 (13:21, 18:15, 11:15, 16:19) nusileido Madrido „Real“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje piktinosi ekipos žaidimu. Tiesa, kai kurie fanai rado kuo pasidžiaugti ir gyrė krepšininkus už kovingumą.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Gėda.. Ar tie, kurie norėtų save vadinti "snaiperiais" galės ramia sąžine pažiūrėti į veidrodį po šiandienos rungtynių? O gal Žalgirio vyrai pamiršo koks pagrindinis krepšinio tikslas? Įmesti į krepšį, o ne pro šalį mėtyti“, - rašė fanas Edvardas.


„Tokio beviltiško realo turbūt išvis nesu dar matęs. Bet ką snd Žalgiris izdarinėjo tai graudu.... Pasikartosių eilinį kartą. Konkreti duobė nuo paskutinės minutės prieš valencija. Atsiverskit statistika ir pažiūrėk ir kaip Žalgiris nuo to laiko juda. Snd konkrečios rungtynės kaip KMT prieš Neptūną visi be galvos jokios mąstymo jokio žaidimo... Realiai dabar galėjom lentelei u savęs padėti reala. Bet yra kaip yra vietoi to kad po lygiai dabar -2nuo jų norint juos lenkti -3... Realas konkrečiai subirejus komanda. Pridalins jie čia nereikalingų pralaimėjimų Žalgiriui. Snd konkrečiai už Žalgirį zaide visi galdikai nes tą kamuolį mete tarsi gira kokia“, - piktinosi Regimantas.

„Kai vietoj Lukošiūno leis Valerija, tai žaliai balti šansu neturės, reikia mesti iš vidutinio ir tolimos distancijos, lenda po krepšiu, čia jau ir trenerio klaidos“, - komentavo Anatolijus.

„Su tokiu žaidimu nusipelnėm pralaimėjimo. Realas žaidė silpnai, bet mes tai tragiškai. Jau viskas aišku, bet Blaževic ir Lukošiūnas ant suolo.. treneris geriau žino .. anyway Žalia-Balta!“, - rėžė sirgalius Darius.

„Trūko energijos dėl kamuolių, taiklių metimų. Viską turbūt darė nuovargis. Pailsės ir viskas bus gerai“, - guodėsi Sigita.

„Tik Tavaresas ir Jankūnas šiandien dėl Žalgirio stengėsi“, - teigė Marius.

„Labai blogai žaidė Realas, bet Žalgiris - tragiškai. Daugiau tokių progų gali ir nebebūti. Gėda taip žaist. Nei puolimo, nei gynybos“, - rašė Romas.

„Labai gaila bet čia jų sezonas ir baigėsi“, - pareiškė Tomas.


„Norėjosi Lukošiūno aikštelėj, vaizdo nebūtų gadinęs tikrai. Ir galėtų daugiau Lukui progų sudaryt mesti“, - savo mintis išdėstė fanas Jonas.

„Naujausi moksliniai tyrimai ir meta analizės nustatė, jog žmonės žiūrintys eurolygą per lrt patiria 156% sunkesnius nervinius sužalojimus, nei nežiūrintys“, - juokavo Justinas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: