Z. Dragičius: „Žalgiryje“ radau daug problemų ir ten dedasi keisti dalykai“

Z. Dragičius: „Žalgiryje“ radau daug problemų ir ten dedasi keisti dalykai“

LKL nuotr.

Praėjusio sezono metu Kauno „Žalgirį“ papildęs Zoranas Dragičius vėliau paliko komandą ir sezoną baigė gimtinėje.



32-ejų krepšininkas apsivilko Liublianos „Cedevita Olimpija“ klubo marškinėlius ir čia sėkmingai debiutavo.

Adrijos lygoje puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 12,8 taško, atkovodavo po 4,1 ir perimdavo po 1,1 kamuolio, atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 14,1 naudingumo balo statistiką.

Slovėnas Rtvslo.si portalui papasakojo apie savo patirtį Lietuvoje.


„Visada trokštu žaisti ir įrodyti save. Taip buvo ir „Žalgiryje“, bet ten radau daug problemų. Kaunas yra geras miestas, bet su šia komanda dedasi keisti dalykai.

Nesupratau, ko jie norėjo iš manęs. Pradėjau normaliai ir pripratau prie komandos, bet tada jau nebetikau kažkokiai sistemai. Man tokia situacija nepatiko ir iškart reagavau. Nenorėjau sedėti ir tiesiog būti statistu.

Problema kilo dėl to, kad nebuvo sąžiningumo. Jei kas nors tavęs nori ir kviečiasi į komandą, tai tau suteikia progą. To pasigedau Kaune. Nežinau, kodėl staigiai neberungtyniavau ir kas nutiko Jure Zdovcui, kad manim nebepasitikėjo. Būti tokioje komandoje, kurioje treneris manimi nepasitiki, aš negaliu. Manau, jog tai svarbu kiekvienam žaidėjui“, - pasakojo puolėjas.

Paskutinę spalio dieną į Lietuvą atvykęs Z. Dragičius „Žalgirio“ gretose Eurolygoje iš viso sužaidė 9 rungtynes, per kurias rinko po 3,9 taško ir po 1,2 atkovoto kamuolio.

„Betsafe-LKL“ čempionate Z.Dragičius ant parketo pasirodė 4 rungtynėse, kuriose pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 3 kamuolius.




Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: