LKL ekspertų spėjimas: „Žalgiris“ šį sezoną 1-2 kartus nusileis „Rytui“, o iš viso patirs 5-6 pralaimėjimus

Jau penktadienį startavo „Betsafe–LKL“ čempionatas, kuriame neturėtų trūkti intrigų. Dauguma lygos ekipų kardinaliai pakeitė sudėtis ir naujojo sezono pradžią pasitinka iš esmės atsinaujinusiomis gretomis.



Tokia permainų gausi vasara gali atnešti nemažai netikėtumų turnyrinėje lentelėje, o įsibrauti į elitinių žaidėjų ratą sieks būrys pirmenybėse debiutuosiančių žaidėjų ir jaunųjų talentų.

Didžiausias klausimas, ar pavyks kitoms komandoms mesti iššūkį Kauno „Žalgiriui“ ir kiek kartų reguliariame sezone nugalės žalgiriečius.

Krepšinio ekspertai spėja, kad „Žalgirio“ klubas gali suklupti bent penkis/šešius kartus.


Taip pat spėjama, jog „Rytas“ turėtų pasiekti bent vieną pergalę prieš žalgiriečius, bet jų gali būti ir daugiau.

Apie tai pasisakė ir LKL komentatoriai Karolis Tiškevičius bei Vaidas Čeponis.

„2–2. „Žalgiris“ sudėtimi vis dar yra stipresnis už „Rytą“. Pernai tarp šių komandų buvo labai didelis skirtumas. Dabar „Rytas“ šiek tiek sustiprėjo, o „Žalgiris“, mano vertinimu, išėjus Šarui, nemenkai susilpnėjo. Bendras skirtumas tarp šių komandų dabar yra mažesnis. Jeigu pernai vilniečiai keliose rungtynėse kibo į atlapus su silpna komanda, šiemet, manau, kad jie tokių rungtynių nebepaleis“, - sakė K. Tiškevičius.

„Vilniaus „Rytas“ gal vieną kartą „Žalgirį“ ir įveiks. Daugiau – abejoju. Bus labai įdomi jaunų, modernių trenerių Martino Schillerio ir Donaldo Kairio dvikova. Abu itin talentingi, propaguoja supergreitą krepšinį“, - teigė V. Čeponis.

Primename, kad kauniečiai kiekvieną sezoną išdalina taškus ne tik artimiausiems varžovams, bet ir tokioms ekipoms kaip „Šiauliai“, „Neptūnas“ ar „Nevėžis“.

Tiesa, beveik visada tie 5-6 kauniečių pralaimėjimai vis tiek garantuoja reguliaraus sezono nugalėtojų vardą, kas turėtų nutikti ir šį sezoną.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, kiek žalgiriečiai šį LKL sezoną patirs pralaimėjimų.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: