„Žalgirio“ fanai: „Toks jausmas, kad M. Grigonis jau galvoja apie gyvenimą Maskvoje“

„Žalgirio“ fanai: „Toks jausmas, kad M. Grigonis jau galvoja apie gyvenimą Maskvoje“

„Betsafe–LKL“ čempionato rungtynėse Kauno „Žalgiris“ namuose rezultatu 85:86 (21:23, 19:19, 21:25, 24:19) nusileido Vilniaus „Rytui“.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje piktinosi ekipos žaidimu, o kiti priešingai - palaikė krepšininkus.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Sakyčiau Šileris parodė savo taktikos lygį... Komanda pirmauja +3 taškai, 50 sek likę, turi 2 baudas atsargoje. Laikai aikštelėje Jankį kaip neva gerą gynybos specialistą, bet jis dvejose situacijose nesugeba susikalbėti, kas už ką atsakingas ir dar Goudelock paleidžia trajaką, kur irgi galėjo suspėti, bet pavėlavo. Galų gale, paskutinė Grigonio ataka metimas per rankas - toks derinys buvo? Žodžiu, kai tiek daug nesąmonių primalama, tai Rytas ir laimi tokiu atveju. Būtų keista, jei būtų nelaimėją“, - piktinosi Mantas.


„Kaskart Vasturia kritikuojamas, bet šiandien kritikos nusipelno ir kiti. Grigonis pastaruoju metu žaidžia savanaudiška krepšini, Jokubaitis panašu kad mokinasi iš jo. Po šių varžybų turėtų būti aišku kodėl Marekas beveik nežaidžia, gynyba visiškai kiaura. Tikimės kad iki finalų susitvarkys“, - komentavo Kevin.

„Pradedu galvoti, jog Žalgiris būtų neblogiau pasirodęs Eurolygoje ir išvis be trenerio“, - rėžė fanas Nerijus.

„Prieš tokią komandą pralošti gėda, ačiū už sugadinta savaitgali“, - komentavo Vytautas.

„Tris kėlinius Žalgiris atostogavo. Walkupas nusipelnė pagarbos gaila , kad kitą sezoną neturėsim“, - rašė fanas Arvydas.

„Pofik visiškai. Bet kas liečia Žalgirio komandos sprendimus, tai ka as žinau. Tos dvi pražangos atliktos per aksti tai tikrai. Galima buvo be pražangu žaist ir stengtis apsigint, butu like 10 sek. Musu atakai,jei apsigintume. Ir pražanga paskutinem sekundem ir nieka. Nu bet kamuolys apvalus ir kai karta per du metus Rytas nukala Žalgiri, tai yra pofik, nes tai padaryt gali ir kitos komandos. Kaip ir Pasvalys Ryta praejusiose. O svarbu yra tai, kas laimės finala ir kas kels taurę! Žalgiris yra Žalgiris!“, - teigė Ramūnas

„Kai laimi vieną kartą per 11 rungtynių, tai džiaugiesi, kai laimėjęs finalą“, - juokavo Orestas.

„Toks jausmas, kad paskutines 10 rungtynių Grigonis labiau galvoja apie gyvenima Maskvoje nei žaidimą už Žalgirį“, - savo mintis išdėstė fanė Elija.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: