Ateinančio sezono A. Milaknio atlyginimas - vienas solidžiausių tarp „Žalgirio“ lietuvių

Ateinančio sezono A. Milaknio atlyginimas - vienas solidžiausių tarp „Žalgirio“ lietuvių

Zalgiris.lt nuotr.

Su pertraukomis jau 11 metų Lietuvos čempionams atstovaujantis Kauno „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis vis dažniau dėl banguojančio savo žaidimo sulaukia fanų ir ekspertų priekaištų.



Vasarą sklido gandai, jog 35 metų 195 cm ūgio krepšininkas gali palikti Kauną, vis tik gynėjas nusprendė pasilikti ir toliau plėšyti „Žalgirio“ arenos tinklelį taikliais metimais.

Gynėjas 2020 metais sudarė dvejų metų kontraktą, kuris baigsis po 2021-2022 metų sezono.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, A. Milaknis 2020-2021 metų sezone uždirbo apie 250 tūkst. eurų, o kitą sezoną jo atlyginimas sieks apie 230 tūkst. eurų.

Verta paminėti, jog žalgiriečio atlyginimas yra vienas solidžiausių tarp visų „Žalgirio“ komandoje rungtyniaujančių lietuvių.



Primename, kad 2016 m. į „Žalgirį“ iš Kazanės „Uniks“ sugrįžęs atletas dešimt kartų tapo Lietuvos čempionas su „Žalgiriu“. Jis taip pat keturius kartus iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę.

Praėjusiame Eurolygos sezone A. Milaknis sužaidė 25 rungtynes, kuriose per beveik 18 minučių pelnydavo po 6 taškus, tritaškius metimus realizuodamas 47 proc. taiklumu.

Dar solidžiau snaiperis atrodė Lietuvos krepšinio lygoje. Per 17 aikštėje praleidžiamų minučių jo taškų vidurkis siekė 6,8 per rungtynes, o tolimus metimus žalgirietis metė net 41 proc. taiklumu.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: