Iš koto verčianti istorija apie G. Einikį: tai žmogus, kuris daug geria, bet niekada nenusigeria

Iš koto verčianti istorija apie G. Einikį: tai žmogus, kuris daug geria, bet niekada nenusigeria

Legendinis Rusijos krepšininkas Igoris Kudelinas bendraudamas su sport-express.ru pasidalino neįtikėtina istorija apie lietuvvį Gintarą Einikį.

Buvęs sportininkas iš žurnalisto sulaukė klausimo, kuris žaidėjas daug geria, bet niekada nenusigeria.



„Tai Gintaras Einikis! Antro tokio nepažįstu. Tai žmogus, kuris daug geria, bet niekada nenusigeria. Kai išgerdavo, jis labai daug kalbėdavo - anekdotai, juokai ir įvairūs pasakojimai. Tai prajuokindavo visus mus“, – pasakojo I. Kudelinas.

Daugybę kartų su Maskvos CSKA komanda Rusijoje triumfavęs krepšininkas viename klausimų prisiminė įdomų nutikimą su dviem krepšininkais ir prabangiais jų laikrodžiais, o vienas tos istorijos veikėjų buvo G.Einikis.

„Pamenu kai kažkada iš Ispanijos grįžęs kolega Andrejus Fetisovas su savimi atsivežė ir prabangų „Festina“ firmos laikrodį. G.Einikis tuomet turėjo „Breitling“ laikrodį. Abu jie kainavo tūkstančius, o krepšininkai nepaisydami to atliko protu nesuvokiamas lažybas.


Abu užsidėjo laikrodžius ant kumščių ir daužydami juos vienas į kitą aiškinosi, kurio laikrodis tvirtesnis. Nepasisekė G.Einikiui, kurio aksesuaras pasirodė esąs silpnesnis ir buvo sutraiškytas. Jis pabiro dalimis ir turėjo būti tiesiog išmestas“, – apie šmaikštų nutikimą pasakojo I.Kudelinas.

Skandalais pagarsėjęs Lietuvos krepšininkas Gintaras Einikis per savo karjerą yra iškovojęs tris olimpinius bronzos medalius, keturis kartus tapo LKL čempionu, sykį triumfavo ULEB taurėje ir tapo Europos vicečempionu, padėjo triumfuoti Rusijos, Lenkijos, Čekijos klubams nacionalinėse pirmenybėse.
















BasketZone.lt

Video rekomendacijos: