R. Jokubaitį nustebino M. Schillerio atleidimas: „Jis man davė neeilinę galimybę ir labai manimi pasitikėjo“

R. Jokubaitį nustebino M. Schillerio atleidimas: „Jis man davė neeilinę galimybę ir labai manimi pasitikėjo“

Barcelona ir Zalgiris.lt nuotr.

Buvęs Kauno „Žalgirio“ talentas Rokas Jokubaitis sėkmingai debiutavo „Barcelona“ komandoje ir sužaidė kelias puikias rungtynes.



20-metis 193 cm ūgio lietuvis šį sezoną Eurolygoje sužaidė trejas rungtynes ir vidutiniškai per 14 minučių pelno po 7,7 taško, atkovoja po 1,7 kamuolio, atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus bei renka po 8,7 naudingumo balo.

Gynėjas davė interviu Graikijos portalui „gazzetta.gr“, kuriame atskleidė, kad nustebino „Žalgirio“ sprendimas atsisveikinti su Martinu Schilleriu.

„Tai buvo netikėta, nes M. Schileris buvo atleistas vos po dviejų Eurolygos turų. Tikiuosi, jog naujas treneris jiems padovanos pergalių, o visi žaidėjai dar labiau stengsis šito tikslo siekti.


Reikia nepamiršti, kad vasarą „Žalgirio“ gretas paliko daug žaidėjų, todėl jiems yra toks prastas startas. Paulius Motiejūnas netikėjo, kad šis sezonas Eurolygoje gali būti geras. Praktiškai visi žaidėjai, kurie 2018 metais pasiekė finalo ketvertą, yra palikę komandą“, - pasakojo atletas.

R.Jokubaitis teigė, jog trenerio Martino Schillerio pasitikėjimas, suteiktos minutės bei „Žalgiryje“ įgyta patirtis prisidėjo prie sėkmingo jo tobulėjimo.

„Jau ne vieną kartą sakiau treneriui, jog esu labai jam dėkingas. M.Schilleris man davė neeilinę galimybę ir labai manimi pasitikėjo, – teigė R. Jokubaitis. – Lygindamas save sezono pradžioje su žaidėju, kuris esu dabar, suprantu, jog patobulėjau. Manau, kad dėl to manyje atsirado drąsos, ir jog ji man labai padeda dabar žaidžiant Barselonoje.“







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: