M. Schilleris - pagrindinis kandidatas tapti naujuoju „EWE Baskets“ treneriu

M. Schilleris - pagrindinis kandidatas tapti naujuoju „EWE Baskets“ treneriu

Zalgiris.lt nuotr.

Iš Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pareigų atleistas Martinas Schilleris vis dar yra Kaune, tačiau netrukus gali rasti naują darbą.



Skelbiama, jog užsispyrėlis austras yra pagrindinis kandidatas tapti nauju Oldenburgo „EWE Baskets“ klubo vyr. treneriu.

Pranešama, jog abi pusės jau buvo susisiekusios.

„EWE Baskets“ atsisakė Mladeno Drijenčičiaus paslaugų, o laikinai vairą perėmė asistentu iki šiol dirbęs Alenas Abazas.


Šiuo metu Oldenburgo klubas tūno paskutinėje Vokietijos lygos lentelės vietoje, laimėjęs tik du mačus, o pralaimėjęs 11.

Nesenai rašėme, kad M. Schilleris nesileidžia į kompromisus ir nori gauti visą šio sezono atlyginimą, o toks sprendimas netenkina „Žalgirio“ ekipos.

Kad M. Schilleris yra principingas žmogus, tai iliustruoja ir faktas, jog strategas buvo sulaukęs kvietimo į Krasnodaro „Lokomotiv“, tačiau jo atsisakė.

Pridedama, kad specialistas iš Austrijos vis dar save laiko pilnaverčiu „Žalgirio“ nariu. Apie tai plačiau skaitykite čia.

M. Schilleris šį sezoną „Žalgirio“ ekipoje turi uždirbti apie 200 tūkst. JAV dolerių.

Aplamai, M. Schillerio treniruojama „Žalgirio“ ekipa Eurolygoje iškovojo 17 pergalių bei patyrė 19 pralaimėjimų, o LKL čempionate jo vadovaujami žalgiriečiai šventė 45 pergales ir 3 kartus nusileido varžovams.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: