Paaiškėjo, kiek uždirbs iš „Žalgirio“ į „Maccabi“ pereinantis J. Nebo

Paaiškėjo, kiek uždirbs iš „Žalgirio“ į „Maccabi“ pereinantis J. Nebo

Zalgiris.lt nuotr.

Kaip jau rašėme, dar prieš LKL atkrintamąsias varžybas vienas Kauno "Žalgirio" lyderių Joshas Nebo perėjo pas garsų agentą Miško Raznatovičių, o pastarojo agentūra "BeoBasket" suskubo jam ieškoti naujo klubo.



Jau buvo skelbiama, kad amerikietis po sezono pereis į Stambulo "Anadolu Efes", tačiau ši informacija nepasitvirtino, kadangi Eurolygos čempionai nusprendė pratęsti kontraktą su veteranu Bryantu Dunstonu. Vėliau krepšinio apžvalgininkas Luca D'Alessandro pranešė, kad J.Nebo atsidūrė Bolonijos "Virtus" akiratyje.

Sekmadienį Izraelio žiniasklaida pranešė, kad aukštaūgis jau susitarė su Tel Avivo "Maccabi". Kauniečiai už jį gaus išpirką.

Pirmadienį "Eurohoops" patvirtino, kad jau sukirsta rankomis, o Izraelio portalas "One" paviešino, kad J.Nebo "uždirbs 800 tūkst. dolerių, dvigubai daugiau, nei gavo "Žalgiryje".


Šioje šalyje krepšininkas jau rungtyniavo 2020-2021 metų sezone vilkėdamas Eilato "Hapoel" marškinėlius.

J.Nebo praėjusiame Eurolygos sezone vidutiniškai per 23 minutes įmesdavo 8,8 taško (64,3 proc. dvit.), sugriebdavo 6,2 kamuolio, blokuodavo 0,8 metimo ir rinkdavo 12,8 naudingumo balo.

Lietuvos krepšinio lygoje 24-erių 206 cm ūgio centro rodikliai kuklesni – 6,8 pelnyto taško (65,6 proc. dvit., 63,5 proc.baudų), po 5 atkovotus kamuolius, 0,8 blokuoto metimo ir 9,4 efektyvumo balo per 18 minučių.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: