Eurolyga: ASVEL – „Žalgiris“ (Vaizdo transliacija)



Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį Eurolygos 22-ojo turo rungtynėse svečiuose išbandys jėgas su Vilerbano ASVEL komanda.


Ginčo kamuolys bus išmestas 21.45 val. Lietuvos laiku.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA




***

Vilerbano ekipa pati šį sezoną Eurolygoje nustebino ne vieną. Sezono išsišokėlių titulą užsitarnauti spėję prancūzai metus užbaigė su aštuoniomis pergalėmis, aštuoniais pralaimėjimais ir būdami greta lyderių aštuntuko.

Nors penkių pralaimėjimų serija nubloškė į 14-ąją poziciją, Tony Parkeriui priklausanti komanda vis dar yra aukščiau už būsimąjį savo varžovą „Žalgirį“ (7-14), kuris po pergalės prieš Berlyno ALBA yra 15-oje pozicijoje.


Nepaisant aukštesnės pozicijos ir fakto, jog ASVEL šį sezoną namie dvigubai dažniau laimi nei pralaimi, vyriausiasis ekipos treneris Zvezdanas Mitrovičius sunerimęs – jo auklėtinių gretos išretėję, o į miestą atvyko itin pavojingas varžovas.

Ketvirtadienį rungtyniauti ko gero negalės čiurnos traumą patyręs įžaidėjas Antoine‘as Diot, kuris šį sezoną per rungtynes vidutiniškai renka po 6,2 taško, po 1,1 atkovoto kamuolio bei po 3 rezultatyvius perdavimus. Tikrai nežais ir po 5,1 taško per mačą metantis puolėjas Amine Noua.

Kalbėdamas su DELFI.lt Z.Mitrovičius pabrėžė, jog netektys yra svarbios, tačiau ASVEL yra nusiteikę kovingai, nes žino, kaip agresyviai žaidžia Lietuvos čempionai.

„Kauno komanda yra viena agresyviausių Eurolygoje. Jie turėjo problemų, bet dabar vėl yra gerose vėžėse. Svečiuose laimėta prieš „Bayern“ ir „Crvena Zvezda“, sužaistos ir labai geros rungtynės prieš „Panathinaikos“. Negana to, ALBA praėjusią savaitę Kaune buvo tiesiog sunaikinta. Turime būti pasiruošę agresyviai gynybai. Norėdami laimėti, 40 minučių turėsime kovoti. Tiek puolime, tiek ir gynyboje. Puolime mes žaidžiame geriau nei gynyboje, tačiau pasinaudoti savo pranašumais bus sudėtinga: „Žalgiris“ gynyboje taiko didelį spaudimą ir dažnai susikeičia, nes turi pakankamai ūgio“, – teigė ASVEL treneris.

//




style="display:none;" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="3472783777"> //




style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-e7-8+97-di-b1" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="5015274760"> //














Zalgiris.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: