Š. Jasikevičius: „Zenit“ komanda turi vieną geriausių trenerių Europoje“ (VIDEO)



Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius bendravo su žiniasklaida artėjant Kauno „Žalgirio“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandų rungtynėms.

„Manau, kad „Zenit“ pradeda žaisti Xavi Pascualio krepšinį. Labai organizuotą, labai apgalvotą. Pralaimėjo rungtynes prieš „Bayern“, kuris tikrai buvo toks nelogiškas pralaimėjimas, kadangi susikūrė apie 20 laisvų tritaškių, kurių nepataikė.

Jų puolimas tikrai pagerėjo, X. Pascualis visada garsėjo kaip žmogus, kuris turi daug opcijų kiekvienam žaidėjui ir dėl taip gaunasi, kad greta jo pradeda blizgėti Austinas Hollinsas, nes jam sukuriamos progos mesti į krepšį ir komanda tikrai pradėjo žaisti darnesnį puolimą.

Gynyboje jie ir taip buvo neblogi, agresyviai gynėsi ir trenerio Joano Plazos laikais, turi daug gerai besiginančių žaidėjų. Su X. Pascualio atėjimu „Zenit“ tampa didele jėga“, – pastebėjo Š. Jasikevičius.



Paklaustas, kas bus svarbiausia stabdant varžovų puolimą, Š. Jasikevičius dėliojo įvairius akcentus.

„Vėl reikia susidėti kažkokius prioritetus. Komanda sudėliota labai aiškiai, įžaidėjai – tradiciniai, ne renkantys taškus, o įvedantys į žaidimą kitus žaidėjus. Antroje ir trečioje pozicijose yra daug metikų, Mateuszas Ponitka, galintis nulemti rungtynes. Aišku, dabar daugiau „centruoja“ Gustavo Ayonas ir Willas Thomasas. Manau, kad ši komanda su vienu geriausių Europos treneriu tikrai eis į priekį“, - kalbėjo Šaras.







Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: