Rungtynių Milane likimas - neaiškus, ASVEL žais be žiūrovų



Ir toliau grėsmę keliantis pavojingas koronavirusas priverčia koreguoti įvairių sporto šakų tvarkaraščius, ne išimtis ir krepšinis.

Italijos krepšinio čempionato rungtynės jau kurį laiką yra atidedamos, tuo tarpu Eurolyga kol kas nesiima veiksmų nukelti rungtynes, tačiau viruso židiniu tapęs Milanas, kuriame rungtyniauja vietos "AX Armani" klubas, šią savaitę arba varžybų neturės, arba jos bus žaidžiamos už uždarų durų.

Į madų sostinę turinti atkeliauti Pirėjo "Olympiacos" komanda daug skrydžių pasirinkimų neturi, kadangi į Milaną yra apribotos oro linijų kelionės, o tai gali priversti šį mačą net gi kelti į kitą miestą.

Tiesa, kol kas neaišku ar bus imamasi tokių priemonių, tačiau vertinant esamas aplinkybes šis scenarijus yra įmanomas. Mat milijonams Italijos gyventojų šiuo metu yra paskelbtas karantinas.



Tuo tarpu kitas Eurolygos klubas Vilerbano ASVEL savo Eurolygos mačą paskelbė žaisiantis be žiūrovų. Maksimalių saugumo prevencijų besiimantys Prancūzijos čempionai penktadienį priims Sankt Peterburgo "Zenit" krepšininkus.












Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: