„Fenerbahče“ italas L. Datome pakomentavo sezono atnaujinimą ir algų klausimą



Stambulo "Fenerbahče" klubo žaidėjai, treneriai ir personalas šiuo metu yra 14-os dienų karantine - koronavirusas nustatytas Janui Vesely, Kostui Sloukui, Ahmetui Duverioglu ir vienam komandos vadovų Cenkui Rendai.

Turkijos vicečempionų ekipos veteranas Luigi Datome išsakė savo nuomonę dėl sezono atnaujinimo bei pakomentavo situaciją su atlyginimais.

"Jei žaidi be žiūrovų, reiškia, dar liko problema, jei yra problema, geriau nežaisti, - pareiškė italas. - Mano nuomone, kai sezonas bus atnaujintas, tribūnose turi būti sirgaliai, o susisiekimas tarp valstybių turi būti normalizavęsis.

Kas liečia atlyginimus, tai yra teisinis ginčas. Kaip Eurolygos žaidėjų profsąjungos atstovas esu susipažinęs su situacija.



Teisinga būtų sėsti su Eurolygos atstovais prie vieno stalo ir viską aptarti. Jei sezonas nebus atnaujintas, o man atrodo, kad taip ir bus, privalėsime pasiekti susitarimą."

Šiame eurolygos sezone 32 metų 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 22 minutes pelno 8,3 taško (53,7 proc. dvit., 43,1 proc. trit., 92,9 proc. baudų), atkovoja 3,4 kamuolio, atlieka 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka 7,4 naudingumo balo.











Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: