Niūri P. Motiejūno žinutė dėl „Žalgirio“ komandos ateities



Kauno „Žalgirio“ klubas toliau gyvena nežinioje, nors ji gali baigtis šiandien, kuomet Eurolygos organizatoriai ir komandų vadovai specialioje konferencijoje spręs, ką daryti su likusiu sezonu.

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas mintimis pasidalino su LRT RADIJO laidų vedėju Richardu Jonaičiu laidoje „Neriboti pokalbiai“.

Jam teko pripažinti, kad koronaviruso epidemija finansiškai ženkliai atsilieps ir „Žalgiriui“. Tikslių skaičių P.Motiejūnas pateikti neskubėjo, tačiau ant kortos – trečdalis klubo biudžeto.

„Dabar leidžiamės žemyn ir žiūrime, kada sustosime. Jeigu dar žaisime rungtynių šiame sezone, finansinė našta bus mažesnė. Jeigu sezonas jau baigėsi, mūsų laukia didesni sunkumai. Reikės grąžinti visus jau už bilietus surinktus pinigus, o pajamos už bilietus mūsų biudžete sudaro 35 procentų dalį.



Toliau reikia kalbėti apie rėmėjų paramą. Jie taip pat išgyvena sunkius laikus. Visi žiūri, kaip taupyti. Daugelis rėmėjų taupys paramos sąskaita. Etapas nelengvas, bet dabar ne laikas verkti, reikia atsiraitoti rankoves ir žiūrėti, kaip viskas klostysis toliau“, – LRT portalui teigė P. Motiejūnas.

P. Motiejūnas neslėpė, kad neaiški finansinė situacija gali paveikti ir klubo komplektaciją kitam sezonui.

„Gali būti, kad trečdalis mūsų biudžeto bus nurėžtas dėl neaiškios finansinės situacijos“, – pasakojo P. Motiejūnas.












Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: