Serbo kritika Eurolygai: „Tai – krepšinio savižudybė“



Ispanijos spauda ketvirtadienį pranešė, kad Eurolyga planuoja pratęsti sezoną komandoms susirinkus į vieną miestą, tačiau šitas sprendimas patiko ne visiems.

Praeityje Eurolygoje rungtyniavęs, o dabar Manresos „Baxi“ žaidžiantis Luka Mitrovičius įsitikinęs, kad žaidimas vasarą būtų tragedija.

„Galvojama žaisti liepą arba rugpjūtį, bet tai yra visiškai nelogiška. Žaidėjai bus 2–3 mėnesius nerungtyniavę, dalis jų net ilgesnį laiką. Kažkas sužais kelis mačus ir viskas baigsis. Tai yra krepšinio savižudybė ir parodija. Tai nėra tik mano nuomonė – daugelis krepšininkų galvoja tą patį.

Jeigu visos komandos yra viename mieste, jos negalės kovoti savo vietinėse pirmenybėse. Ir tai nėra turnyrinės lentelės viduryje esantys klubai – tai liečia lyderes“, – pasakojo L. Mitrovičius.



L. Mitrovičius dar atkreipė dėmesį, kad iškart po Eurolygos sezono finišo, krepšininkai turėtų pradėti pasiruošimą naujam sezonui ir nacionaliniams čempionatams.

„Taip, vėl pradėsime žaisti rugsėjį, o lapkritį tada galėsime visi drauge apsilankyti pas psichiatrą“, – kalbėjo serbas.











Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: