Visą sezoną nežaidęs T. Mozgovas veikiausiai liks „Chimki“ gretose

FIBA nuotr.

Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities "Chimki" klubas praėjusią vasarą džiaugėsi, kad po beveik aštuonerių metų pertraukos susigrąžino buvusį žaidėją Timofėjų Mozgovą, tačiau pastarojo sugrįžimas nebuvo sėkmingas.



Rimtos traumos užkluptas rusas šį sezoną ant parketo taip ir nepasirodė, o daugelio lygų ir turnyrų sezonų nutrūkus anksčiau dėl koronaviruso grėsmės, liko tik spėlioti ar 33-ejų metų aukštaūgio karjeros kryptis vasarą nepasikeis.

Vis tik "Chimki" direktorius Pavelas Astakhovas žiniasklaidai patvirtino, kad klubas ruošiasi suteikti šansą po traumos sveikstančiam 216 cm ūgio "centrui" ir pratęsti su juo bendradarbiavimą ateinančiam sezonui.

"Mes stebėjome jo sunkų darbą per šiuos pastaruosius septynis mėnesius. Yra visos galimybės, kad Timofėjus ateinančiam sezonui bus visiškai pasirengęs, todėl jeigu viskas taip ir bus, manome, kad jis liks mūsų komandoje", - kalbėjo P.Astakhovas.


Primename, kad T.Mozgovas su Rusijos klubu rungtyniaujančiu ir Eurolygoje praėjusią vasarą buvo sudaręs sutartį vienam sezonui.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: