„Žalgirio“ fanus gyręs J. Landale'as: Šaras turi „Mambos mentalitetą“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ gretose kitą sezoną tikrai nebus australo Jocko Landale'o. 24 metų 211 cm ūgio krepšininkas palieka Lietuvos čempionų klubą.



Vaizdo interviu bendraudamas su kitu krepšininku, atletas papasakojo apie „Žalgirio“ sirgalius ir Šarūno Jasikevičiaus įtaką.

Pasak australo, Šaro trenerio mentalitetą palygino su NBA legendos Kobe Bryanto turėtomis charakterio savybėmis.

„Mano nuomonė, jog Jasikevičius turi vadinamąjį „Mambos mentalitetą“, kaip jį žmonės bepavadintų. Tobulumo reikalavimas, su kuriuo susidurdavau kiekvieną dieną, paruošė mane tam, kas laukė vėliau ir laukia ateityje.


Už šiuos dalykus tikrai esu dėkingas jam, nes iš pradžių nesuvokiau, ką privalu daryti, jog būtum Eurolygos žaidėjas. Iš pradžių fiziškumas, žaidimo greitis ir preciziškumas mane pribloškė. Tai turbūt buvo trys didžiausi faktoriai“, – atskleidė puolėjas.

Krepšininkas džiaugiasi, kad turėjo galimybė žaisti Belgrado „Partizan“ ir „Žalgirio“ komandose.

„Rungtyniauti „Partizan“ ir „Žalgiryje“ buvo neįtikėtina. Dvi skirtingos fanų grupuotės, tačiau abi jos sukurdavo beprotiškiausią atmosferą. Aš to niekada nepamiršiu“, – pasakojo J. Landale'as.



Primename, kad aukštaūgis spalio mėnesį sieks pasirašyti kontraktą su NBA komanda.

Praėjusį Eurolygos sezoną J. Landale'as vidutiniškai įmesdavo po 11 taškų, sugriebdavo po 4,4 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą bei rinkdavo po 10,4 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse atletas vidutiniškai įmesdavo po 7,3 taško, atkovodavo po 3,9 kamuolio, atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 9 naudingumo balus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: