T. Rice'as vėl gali tapti R. Kurtinaičio auklėtiniu

FIBA nuotr.

Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities "Chimki" klubas ieško naujo atakų organizatoriaus.



Rusijos komanda nori sudaryti 2-3 mėnesių trukmės sutartį su įžaidėjų dėl Stefano Jovičiaus traumos. Kaip jau rašėme, serbui plyšo čiurnos raiščiai, iš rikiuotės jis iškrito 6-8 savaitėms.

Kaip praneša krepšinio apžvalgininkas Matteo Andreani, "Chimki" akiratyje atsidūrė veteranai amerikiečiai Tyrese'as Rice'as ir Tayloras Rochestie.

T.Rice'as jau yra rungtyniavęs Rusijos komandoje vadovaujant R.Kurtinaičiui 2014-2016 metais, o šiuo metu jis vilki Jono Mačiulio atstovaujamo Atėnų AEK klubo marškinėlius, tačiau kontraktas su graikais pasirašytas tik iki FIBA Čempionų lygos finalo aštuoneto turnyro, kuris vyks rugsėjo 30 - spalio 4 dienomis.


Praėjusiame Eurolygos sezone 33 metų 185 cm ūgio įžaidėjas Atėnų "Panathinaikos" gretose vidutiniškai per 17 minučių įmesdavo po 10 taškų (38 proc. trit.), sugriebdavo 1,1 atšokusio kamuolio, atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 8,6 naudingumo balo.

T.Rochestie šiuo metu yra laisvasis agentas, o Rusijoje jis jau yra rungtyniavęs Žemutinio Naugardo "Nižnij Novgorod" bei Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" ekipose.

Praeitame Eurolygos sezone 35 metų 186 cm ūgio gynėjas, atstovaudamas Pirėjo "Olympiakos", per 14 minučių pelnė 4,6 taško (41,2 proc. trit.), atkovojo po 1 kamuolį, atliko 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo po 5 efektyvumo balus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: