Š. Jasikevičius po pergalės: „Šie metai yra beprotiški“

Barcelona nuotr.

Ketvirtadienį per 4 turo rungtynes Barselonos krepšininkai namie po pratęsimo 97:89 (13:18, 23:17, 22:23, 17:17; 22:14) palaužė Atėnų „Panathinaikos“ ekipą ir iškovojo trečią pergalę. Ji Ispanijos komandai leido pakilti į antrąją turnyro lentelės vietą.



„Barcelona“ treneris Šarūnas Jasikevičius po sunkios pergalės kalbėjo, kad prireiks laiko, kol krepšininkai įsisavins jo sistemą.

„Varžovai buvo kur kas šviežesnė komanda nei mes. Jie žaidė su didele energija bei demonstravo labai gerą krepšinį. PAO turi kelis žaidėjus, kurie gali pataikyti ir sudėtinga prieš juos gintis. Čia nėra pasiteisinimas, bet tiesiog dalykai, kurie vyksta beprotiškais 2020 metais. Svarbiausia šiuo metu išlikti sveikiems.

Pirmoje dalyje ne viskas klostėsi mūsų naudai, tačiau išsprendėme savo problemas ir iškovojome pergalę už mūsų traumuotus žaidėjus. Buvo daug sunkių akimirkų, tačiau mes surėmėme pečius ir kartu atlaikėme.


Svarbiausia, kai ateityje grįš visi krepšininkai ir pagaliau galėsime žaisti mūsų geriausią krepšinį. Eurolygoje kiekvienos rungtynės yra sudėtingos, čia ir Ispanijos čempionate tai tęsis 10 mėnesių ir tai nėra staigmena“, – teigė Šaras.

Spalio 23 d. „Barcelonos“ laukia „El Classico“ mūšis su Madrido „Real“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: