Eurolyga: ASVEL – „Žalgiris“ (GYVAI)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po daugiau nei dviejų savaičių pertraukos vėl sužais Eurolygos išvykos rungtynes. Ketvirtadienio vakarą Prancūzijoje žalgiriečių lauks susidūrimas su Vilerbano ASVEL klubu.



Mačo pradžia - 19:00 val.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA


Po penkių turų ASVEL yra sužaidusi vos du susitikimus Eurolygoje ir juos abu pralaimėjo. Martino Schillerio pasiruošimas šio vakaro rungtynėms turėjo būti itin sudėtingas, ir ne tik dėl to, kad jo trenerių štabui gali trukti pasiruošimo medžiagos. Kol kas nėra skelbiama, kurie ASVEL žaidėjai bus pasiruošę žaisti rungtynėse su „Žalgiriu“.

Eurolygoje ASVEl ekipoje vos vienas Norrisas Cole‘as meta dviženklį taškų skaičių (10,5), kai visa komanda vidutiniškai renka vos po 68 taškus. Tuo tarpu „Žalgiris“ kol kas labiausiai gynyba ir labiausiai išsiskiria. Žalgiriečiai Eurolygoje pasiekė pirmas keturias pergales ir vos kartą praleido daugiau negu 70 taškų, kai Stambulo „Anadolu Efes“ pelnė 73. Tik pralaimėtame susitikime įspūdingai atakavusi „Valencia“ sugebėjo pelnyti net 94 taškus.

LKL pirmenybėse „Žalgiris“ per šešerias rungtynes nė karto nepraleido daugiau 72 taškų. Tiek taškų pelnė „Rytas“ bei tuomet pirmąjį sezono pralaimėjimą šalies čempionams išrašęs Panevėžio „Lietkabelis“. Panašu, kad gynyba ir bus pagrindinis „Žalgirio“ raktas į pergalę prieš itin sunkiai puolančią ASVEL ekipą.





Zalgiris.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: