Italijos spauda po „AX Armani“ pergalės: „Milano ekipa yra žymiai aukštesnio lygio“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (5/5) penktadienio vakarą dvigubą Eurolygos savaitė baigė pralaimėjimu Milane, kur 92:98 buvo nusileista Milano „AX Armani“ (4/3) ekipą.



Tai buvo jau ketvirtasis kauniečių pralaimėjimas iš eilės turnyre. Italijos spauda po mačo konstatavo faktą, jog Milano klubas yra aukštesnio lygio.

„Tai buvo įtemptos rungtynės, kuriose Milano komanda iškovojo psichologiškai svarbią pergalę. Nors kita 20 taškų persvarą iššvaisčiusi ekipa tokioje situacijoje būtų palūžusi, „AX Armani“ rado tinkamus sprendimus. Milano klubas yra žymiai aukštesnė lygio. Tiesa, abu klubai turi išspręsti problemas gynyboje, kita atveju jie nepateks į atkrintamąsias.

Šįkart mačo MVP buvo Kevinas Punteris, kuris rodė bendraklubiams pavyzdį, kuomet komandai trūko pasitikėjimo. Jei situacija gynyboje negerės, Milanas dėl vietos aštuntuke kovos iki pat reguliaraus sezono pabaigos“, – rašė basketinside.com.

„Milaniečiai pasinaudojo „Žalgirio“ silpnumo akimirka. Nors Martino Schillerio berniukai likvidavo 20 taškų skirtumą, jie sugriuvo lemiamu metu. Vieta lentelėje stumia link ašarų“, – rašė „Corrierie dello sport“



„Šeimininkų gretose dominavo buvęs „Žalgirio“ aukštaūgis Zachas LeDay, kuriam buvusios komandos iššūkis aiškiai buvo ypatingas ir nors „AX Armani“ išgelbėjo pergalę Eurolygoje. Bet „Žalgiris“ išgasdino“,- informavo „Tuttosport“.

„Milano klubas vėl džiaugiasi pergale, bet „Žalgiris“ įvarė baimės. Reikia pasakyti, kad „AX Armani“ žaidėjai tarsi žinojo kiekvieną varžovų ėjimą ir taip nukirsdavo visas opcijas, kaip užbaigti atakas.

Antroje dvikovos dalyje „Žalgiriui“ pakeitus gynybą pavyko visiškai eliminuoti Milano komandos tritaškius, tačiau žalgiriečių spurto nepakako ir „AX Armani“ švenčia pergalę“, - rašė „La Gazzetta dello Sport“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: