Š. Jasikevičius: „Negalime gyventi taurės laimėjimu“

Š. Jasikevičius: „Negalime gyventi taurės laimėjimu“

Šarūnas Jasikevičius po "FC Barcelona" komandos pralaimėjimo ASVEL ekipai neslėpė nusivylimo. Treneris teigė, kad krepšininkams užteks gyventi taurės laimėjimu, o šiose rungtynėse pasigedo ambicijų:



"Turime suprasti, kad taurė dabar muziejuje ir mes negalime gyventi šiuo laimėjimu. Vaikinai nusipelnė poilsio dienų, bet taip pat turi suprasti, kad privalai sugrįžti ir atiduoti viską ką gali geriausio. Turi žaisti su didžiule ambicija, kurios mums šiandien trūko ir kurią turėjome šiuos mėnesius. Esu nustebintas, kad mūsų suolelis buvo miręs."

Apie pralaimėjimus: "Per paskutinias trejas Eurolygos namų rungtynes mes pralaimėjome dvejas. Tai labai blogas balansas. Eurolygoje labai sunku, bet vaikinai turi suprasti, kad turi tęsti."

Apie blankesnį Higginso žaidimą ir komandos požiūrį į rungtynes: "Higginsas turi teisę sužaisti blogai. Jis sužaidė 10 nuostabių rungtynių iš eilės. Kiti turi padėti. Varžovai mus įveikė dėl savo fizinės jėgos ir ambicijų... Komandos nuo 6 iki 11 vietos rizikuoja savo gyvybe. Jeigu mes neturėsime tokio pat požiūrio - pralaimėsime pusę rungtynių." - kalbėjo Š.Jasikevičius.





Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: