Šaras apie artėjantį P. Gasolio sugrįžimą: „Esame paskutinėje fazėje“

Šaras apie artėjantį P. Gasolio sugrįžimą: „Esame paskutinėje fazėje“

Barcelona nuotr.

Šią savaitę Barselonos komanda gali sulaukti ilgai laukto Pau Gasolio sugrįžimo. Krepšininkas šį penktadienį Eurolygoje arba sekmadienį "El Clasico" mūšyje gali žengti į aikštę.



Apie tai užsiminė ir Šarūnas Jasikevičius kalbėdamas RAC1 radijo laidoje:

"Manau, kad taip, bet turime pažiūrėti. Turime dar 48 valandas ir dvi treniruotes. Reikia pažiūrėti kaip jis atrodo ir kokioje situacijoje esame mes. Visada sakėme, kad eisime diena po dienos."

Apie Gasolio integraciją į komandą: "Radau jį labai gerame stovyje. Nusprendėme eiti labai konservatyviu ir kantriu keliu, kiekvieną dieną pridėdami 3 ar 5 procentais daugiau. Jo pėda atsako į krūvį ir jis labai laukia sugrįžimo. Esame paskutinėje fazėje."


Apie rolę komandoje: "Po kiekvienos treniruotės turėsime žiūrėti iš naujo. Mes to negalime kontroliuoti, viskas priklausys nuo jo pėdos."

Apie paskutiniąsias Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes: "Šio penktadienio rungtynėms turiu 15 žaidėjų ir tai rungtynės kurias galime pralaimėti, pirmą kartą, bet jeigu pralaimėsime turime tai padaryti galvodami apie klubo ateitį. Visų pirmą turime pagalvoti kaip mes patobulėsime atsižvelgiant į tai kas mūsų laukia Madride ir atkrintamosiose varžybose."

Apie galimybę ketvirtfinalyje susitikti su Madrido "Real" komanda: "Man tai nerūpi ir tai nėra politinis atsakas. Mes negalime pasirinkti varžovo. Svarbiausia turėti mentalitetą, kad norint tapti čempionu turėsi nugalėti visus. Ketvirtfinalyje ir pusfinalyje teks žaisti prieš labai geras komandas. Man neįdomu žinoti ar galvoti, kad esame favoritai. Svarbiausias dalykas - sekančios rungtynės. Titulai ir svarbiausi dalykai pasiekiami tokiu keliu." - kalbėjo Š.Jasikevičius.





Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: