V. Gomelskis įvardijo CSKA – „Fenerbahče“ serijos nugalėtoją bei mėgstamiausią armiečių žaidėją

V. Gomelskis įvardijo CSKA – „Fenerbahče“ serijos nugalėtoją bei mėgstamiausią armiečių žaidėją

Garsus Rusijos komentatorius bei krepšinio analitikas Vladimiras Gomelskis pasidalijo savo įžvalgomis apie būsimą Eurolygos ketvirtfinalio seriją, kurioje susitiks Maskvos CSKA ir Edgaro Ulanovo atstovaujama Stambulo "Fenerbahče".



"Fenerbahče" puikiai pasirodė paskutiniame turnyro trečdalyje. Treneris Kokoškovas įgijo patirties, privertė komandą patikėti savo jėgomis ir jo schemomis. Nemačiau dviejų paskutinių "Fenerbahče" sezono rungtynių, tačiau ir be to galiu pasakyti, kad stambuliečių žaidimas puolant labai priklauso nuo Vesely būklės.

Lauksiu pirmosios dvikovos serijoje prieš CSKA, kad suprasčiau, kaip Kokoškovas rengiasi laimėti prieš Itoudį. Labai įdomi trenerių akistata. Na, ir norėčiau, kad į rikiuotę grįžtų Šengelija, Hackettas ir Bolomboy'us. Labai daug priklausys nuo Vesely būklės. Tačiau bet kokiu atveju seriją laimės CSKA.

Komandoje yra lyderiai ir tam tikrus vaidmenis atliekantys krepšininkai. Mano mėgstamiausias žaidėjas CSKA sudėtyje – Hackettas", – pakomentavo V.Gomelskis.


Danielis Hackettas patyrė peties traumą ir praleis keletą artimiausių rungtynių.

Eurolygoje 33-ejų 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 23 minutes pelno 8,8 taško (44,3 proc. trit.), atkovoja 2,7 kamuolio, atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus ir renka 9,9 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: