Rusijos specialistas: „Zenit“ sudėtis ne blogesnė už „Barcelonos“

Rusijos specialistas: „Zenit“ sudėtis ne blogesnė už „Barcelonos“

VTB nuotr.

Eurolygos ketvirtfinalyje Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Barselonos "Barcelona" susitiks su Artūro Gudaičio atstovaujamu Sankt Peterburgo "Zenit" klubu.



Buvęs Rusijos rinktinės bei Maskvos srities "Chimki" vyriausiasis treneris Sergejus Jelevičius mano, kad rusų komanda turi realių galimybių patekti į Finalo ketverto varžybas.

"Vos per dvejus metus Eurolygoje "Zenit" pasiekė labai gerų rezultatų. Patekti į stipriausiųjų aštuonetą, įšokti į paskutinį vagoną ir palikti už borto "Valencia" – tai puiku. Nusiimu skrybėlę prieš "Zenit".

Komanda demonstruoja protingą žaidimą, kuris patinka ir sirgaliams, ir mums, specialistams. Pascualis – tikras šaunuolis. "Barcelona" – labai pajėgus varžovas. Ypač reiktų pažymėti Higginsą ir Mirotičių. Manau, kad vyks labai atkakli kova.


Geriau atrodo "Barcelonos" šansai, kadangi ji startuoja dviem mačais namie, o savo aikštėje jie žaidžia puikiai. Tačiau man visgi atrodo, kad bus ilga serija, kuri užtruks visus penkis susitikimus.

"Zenit" labai gerai žaidžia prie savų žiūrovų, komanda dabar įsibėgėjusi, o ir jos sudėtis nėra blogesnė už "Barcelonos". Šį serija mums suteiks malonumą", – teigia S.Jelevičius.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: