Š. Jasikevičius: „Turime toliau kentėti ir dirbti“

Š. Jasikevičius: „Turime toliau kentėti ir dirbti“

Barcelona nuotr.

Trilerį su pratęsimu išgyvenęs Šarūnas Jasikevičius iškart po antrųjų serijos rungtynių kalbėjo, kad komanda žaidė gerą krepšinį, tačiau žaidėjai nesuprato, kad sudėtingo mačo ir reikėjo tikėtis:



"Manau, kad žaidėme gerą krepšinį. Vienintelis dalykas kurio mano vaikinai nesuprato, kad tai ir turėjo būti sunkus mačas. Mes kovojame dėl finalinio ketverto prieš labai gerą komandą. Aišku mes šiek tiek nervinamės, nes pralaimėjome pirmąsias rungtynes. Mes išsikasėme sau duobę ir dabar iš jos turime išlipti. "Zenit" žaidžia neįtikėtinai. Nuo trečiojo kėlinio pradžios pirmose rungtynėse jie pataikė neįtikėtinus metimus. Turime toliau kentėti ir dirbti."

Dabar serija kelsis į Rusiją, o ten "Zenit" turės ir savo žiūrovų palaikymą. Š.Jasikevičius liko nusivylęs, kad krepšinio varžybų sirgaliams Barselonoje neleidžiama stebėti arenoje:

"Tai absurdas. Prieš kelias dienas su šeima buvau teatre ir žiūrėjau magijos šou. Rankinio varžybos gali vykti su žiūrovais, o mūsų ne. Tie, kurie visą tai sprendžia nieko nesupranta. O dabar vyksime į aikštelę šalyje, kuri savu keliu išgyveno COVID-19." - sakė Šaras.


Tiesa prieš išvyką į Sankt Peterburgą "Barcos" dar šį sekmadienį laukia mačas Andoroje.





Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: