Rusai bijo, kad Eurolyga „padės“ „Barcelonai“ patekti į Eurolygos finalo ketvertą

Rusai bijo, kad Eurolyga „padės“ „Barcelonai“ patekti į Eurolygos finalo ketvertą

Barcelona ir VTB nuotr.

Po antros pergalės Eurolygos ketvirtfinalyje prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipą „Barcelonos“ strategas Šarūnas Jasikevičius gyrė šį Rusijos klubą, sakydamas, kad jis dar nuo sezono pradžios buvo vienas iš keturių stipriausių turnyre. Penktadienį „Zenit“ užtvirtino lietuvio žodžius, Ispanijos superklubui pademonstruodamas savo jėgą.



Per ketvirtas Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes Kevino Pangoso vedinas „Zenit“ 74:61 (25:13, 11:13, 22:12, 16:23) nugalėjo Š. Jasikevičiaus auklėtinius ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 2-2.

Po šio mačo Rusijos spauda išreiškė savo nerimą dėl penktųjų ketvirtfinalio serijos rungtynių.

„Noriu pasidžiaugti Pascualiu, kuris puikiai paruošė savo auklėtinius kovai prieš Barseloną. „Zenit“ žaidėjų akyse degė ugnelė ir kovėsi, kaip liūtai. Ir tai vyksta visoje serijoje, nepaisant išretėjusios sudėties. Smagu matyti, jog krepšininkai nebijo imtis iniciatyvos bei nepalūžo po antro pralaimėjimo.

Dabar mūsų laukia penktosios rungtynės Barselonoje, ten, kur yra Eurolygos būstinė. Jei ne teisėjų klaida antrose serijos rungtynėse, serija galėjo būti pabaigta penktadienį. Dabar didžiulė baimė, kad tai gali pasikartoti, o teisėjai gelbės Barseloną“, - rašo rusų spauda.

Primename, kad po antro serijos mačo pasisakė ir Rusijos komentatoriaus bei krepšinio analitikas Vladimiras Gomelskis.



„Eurolyga yra ispaniškas turnyras. Madrido „Real“ neturi jokių šansų prieš Stambulo „Anadolu Efes“, tad jų tikslas padaryti taip, kad bent vienas klubas iš Ispainijos patektų į finalo ketvertą. Tai yra svarbi lygos darbo dalis“, - pasakojo V. Gomelskis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: