Vienas rezultatyviausių Eurolygos žaidėjų oficialiai tapo A. Gudaičio bendraklubiu

Vienas rezultatyviausių Eurolygos žaidėjų oficialiai tapo A. Gudaičio bendraklubiu

Aba-liga nuotr.

Kaip jau rašėme, Artūro Gudaičio atstovaujamas Sankt Peterburgo "Zenit" rimtai nusitaikė į Belgrado "Crvena Zvezda" žvaigždę Jordaną Loydą.



Anksčiau skelbėme, kad amerikietis sukirto rankomis dėl vienerių metų 1,1 mln. eurų vertės kontrakto, šiandien Rusijos klubas oficialiai pranešė, kad su juo sudaryta sutartis dviems sezonams.

J.Loydu taip pat domėjosi Tel Avivo "Maccabi" ir Pirėjo "Olympiakos" komandos.

Šiame Eurolygos sezone 27-erių 193 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 27 minutes pelnė 17,3 taško (51,9 proc. dvit., 31,1 proc. trit., 90,6 proc. baudų), atkovojo 3,6 bei perėmė 1,2 kamuolio, atliko 3,2 rezultatyvaus perdavimo,l išprovokavo po 5 pražangas ir rinko 16,5 naudingumo balo.


"Nekantrauju ir labai laukiu prisijungimo prie "Zenit". Labai džiugino, kad ir šitame sezone arenoje buvo daug žiūrovų", – pakomentavo J.Loydas.

"Šis naujokas turėtų sustiprinti mūsų puolimo potencialą ir įvairovę. Lemiamos sezono rungtynės parodė, kad būtent šiame žaidimo komponente turime tam tikrų problemų", – teigia klubo generalinis direktorius Aleksandras Cerkovnas.

"Loydas yra jau subrendęs kaip žaidėjas savo amžiuje bei vis tobulėja. Labai džiaugiuosi, kad jis pasirinko būtent "Zenit", – pareiškė Rusijos komandos vyriausiasis treneris Xavieras Pascualis.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: