N. Mirotičius pasisakė dėl dviejų „Barcos“ žaidėjų perėjimo į „Real“

N. Mirotičius pasisakė dėl dviejų „Barcos“ žaidėjų perėjimo į „Real“

Barcelona nuotr.

Barselonos "Barcelona" komandos, kurioje vyriausiuoju treneriu dirba Šarūnas Jasikevičius bei žaidžia Rokas Jokubaitis, ryškiausia žvaigždė Nikola Mirotičius pakomentavo situaciją, kai šią vasarą du katalonų klubo žaidėjai – Thomasas Heurtelis ir Adamas Hanga – perėjo į amžino priešo Madrido "Real" gretas.



Priminsime, kad pats juodkalnietis 2008 – 2014 m. atstovavo "Real", o nuo 2019 m. vilki "Barcos" marškinėlius, su kuria pernai pernai laimėjo Ispanijos pirmenybes bei Karaliaus taurę ir žaidė Eurolygos finale.

"Priminkit man, kuomet Madrido klubas pasirašė du "Barcelonos" žaidėjus tą pačią vasarą. Ir nieko nevyksta! Kai žaidėjas jau ne komandoje, jis gali eiti bet kur.

Nesupraskit manęs neteisingai. Kol žaidėjas atstovauja klubui, reikia jį mylėti ir už jį kovoti, kaip visada dariau aš. Ne aš pirmas ne aš paskutinis", – teigia 4,5 mln. JAV dolerių per metus uždirbantis brangiausias Europos krepšininkas.


Praėjusiame Eurolygos sezone 30-metis 208 cm ūgiio puolėjas vidutiniškai per 26 minutes pelnė 15,6 taško (59,3 proc. dvit., 41,3 proc. trit.), atkovojo 5,9 bei perėmė 1,2 kamuolio, atliko po rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 4,4 pražangos ir rinko 19,5 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: