B. Baronas: neverta lyginti dabartinio „Zenit“ su pernykščiu

B. Baronas: neverta lyginti dabartinio „Zenit“ su pernykščiu

VTB nuotr.

Artūro Gudaičio ir Mindaugo Kuzminsko atstovaujamo Sankt Peterburgo "Zenit" klubo snaiperis Billy Baronas įvertino Rusijos komandos galimybes pakartoti ar pagerinti praėjusio Eurolygos sezono pasiekimą.



"Be abejo, praėjusiame sezone daug pasiekėme, nemanau, kad daug kas to iš mūsų tikėjosi. Neverta lyginti šio sezono su praeitu. Kiekviena komanda unikali, o pakartoti sėkmę visada sunku.

Negalvojame apie tai, kad nekurtume papildomos įtampos. Kiekviena komanda turi savo kelią. Praėjusiame sezone susidūrėme su sunkumais, tačiau juos įveikėme.

Niekas nežino, kada prasidės pakilimai bei kritimai, reikia stengtis progresuoti kasdien. Pernykštė komanda buvo ypatinga, tačiau ir ši turi galimybę tokia tapti. Nemanau, kad reikia jas lyginti", – pareiškė buvęs Vilniaus "Lietuvos ryto" legionierius.


Praėjusiame Eurolygos sezone B.Baronas vidutiniškai per 19 minučių įmesdavo 9,6 taško (44,8 proc. trit.), sugriebdavo 1,4 kamuolio, atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 7,8 naudingumo balo.

Solidesni 30-mečio 188 cm ūgio gynėjo rodikliai buvo VTB Vieningoje lygoje – 10,4 pelnyto taško (43,5 proc. trit.), 1,6 atkovoto kamuolio, 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir 9,3 efektyvumo balo per 20 minučių.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: