J. Zdovcas: „Privalėjome laimėti šias rungtynes“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Privalėjome laimėti šias rungtynes“ (VIDEO)

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę Belgrade pradėjo nesėkmingai. Debiutinėse Jure Zdovco rungtynėse Lietuvos čempionai rezultatu 61:73 (14:13, 13:16, 15:17, 19:27) pralaimėjo vietos „Crvena Zvezda“ klubui.



Po mačo naujasis „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Jure Zdovcas akcentavo, jog rungtynės vyksta ne 38 minutes, o 40 minučių.

Strategas taip pat atskleidė, kad mačo metu trauma atsinaujino Pauliui Jankūnui.

„Iškart po mačo nesinori daryti išvadų, bet faktas, kad nežaidėme gerai. Laikėmės rungtynėse 38 minutes. Mes privalėjome laimėti šias rungtynes. Buvome atsilikę tik 3-4 taškais, bet praleidome momentą, o jie tuo pasinaudojo. Mums pritrūko kokybiško žaidimo ir pasitikėjimo savimi. Mačo gale mes rizikavome, keitėme savo taktinius dalykus, bet tai nepadėjo. Dabar neturime daug laiko, nes už dviejų dienų žaisime kitas rungtynes.


Kalbant apie traumas, mums trūksta Joffrey Lauvergne'o. Pauliaus situacija nėra gera, jam atsinaujino trauma. Tas pats Janis Strelniekas žaidžia su kojos skausmais. Taip pat Nielsas Giffey šįvakar žaidė sirgdamas, nes naktį jautė peršalimo simptomus“, - teigė strategas.

Netrukus pateiksime video.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: