J. Zdovcas: „Šiuo metu ieškome tik aukštaūgio“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Šiuo metu ieškome tik aukštaūgio“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes ir bandys iškovoti pirmąją pergalę. Jure Zdovco auklėtiniai namuose susikaus su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.



Abi komandos šiuo metu neturi nei vienos pergalės.

Jau aišku, kad šiame mače žalgiriečiai tikrai žais be Joffrey Lauvergne'o ir Janio Strelnieko. Rungtynes gali praleisti ir Paulius Jankūnas bei Emmanuelis Mudiay.

Prieš šį mačą savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris J. Zdovcas, kuris teigė, jog klubas ieško naujo aukštaūgio.


„Varžvai yra panašioje situacija kaip ir mes. Mūsų situacijos šiuo aspektu yra panašios, bet jie keliose rungtynėse buvo arti pergalės. Tai gerų žaidėjų, aibę ginklų turinti Eurolygos komanda, kurią treniruoja puikus strategas. Neabejoju, jog jie atvyksta čia iškovoti pirmos pergalės.

Jaučiuosi nervingai prieš debiutą „Žalgirio“ arenoje. Tačiau kaip esu sakęs, kai rungtynės prasideda visą kitą pamiršti ir susifokusuoji ties žaidimu, bet tai nebus lengva užduotis man.

Kalbant apie traumas, tai niekada to nesureikšminu, nes nieko pakeisti negaliu. Vis dar turime dešimt žaidėjų treniruotėse bei toliau dirbame. Tai man yra svarbiausia. Janis Strelniekas turėtų į rikiuotė grįžti kitą savaitę.

„Bayern“ turi gerus metikus perimetre. Augustine'as Rubitas yra tas aukštas žaidėjas, kuris išplečia jų puolimą. Deshaunas Thomasas sėkmingai žaidžia po krepšiu. Iš tokių komandų kurios turi dešimt gerų žaidėjų negali žinoti, kas iššaus, todėl visuomet turi būti susikoncentravęs. Ties tuo ir dirbame.

Mes dabar nieko neieškome. Turime dirbti su žaidėjais, kurios turime. Tai yra gera komanda ir turime tikėti savo ekipa. Reikia tikėti. Situacija keisis. Šiuo metu ieškome tik aukštaūgio. Matysime, kaip viskas klostysis toliau“, - teigė J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: