N. Giffey: „Sirgalių palaikymas bus labai svarbus, norint iškovoti pirmą pergalę“

N. Giffey: „Sirgalių palaikymas bus labai svarbus, norint iškovoti pirmą pergalę“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipa penktadienį sieks iškovoti pirmąją pergalę šio sezono Eurolygoje, kuomet namuose susikaus su Berlyno ALBA krepšininkais.



Vokietijos komanda šiuo metu laimėjo du kartus ir patyrė 5 pralaimėjimus bei dalinasi 13-17 vietas.

Primename, kad prieš šias rungtynes „Žalgirio“ komandos gretas papildė Zoranas Dragičius ir Tai Websteris, bet išvyko Emmanuelis Mudiay.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ puolėjas Nielsas Giffey gyrė ALBA trenerį.


„Per vasarą ALBA pakeitė vyr. trenerį, kuomet Aoto Garcia Renesesas perdavė komandos vairą Israeliui Gonzalezui. Pastarasis per kelius metus daug išmoko iš Aito ir dabar yra puikus specialistas. Israelis į ALBA žaidimą pridėjo ir savo įdėjas, nors žaidimas ir liko panašus, kuomet ekipai vadovavo Renesesas.

Mūsų gretose yra traumuotų žaidėjų bei atvyko du naujokai. Taip pat namuose sužaidėme tik du mačus, todėl mūsų sirgalių palaikymas „Žalgirio“ arenoje bus labai svarbus siekiant iškovoti pirmąją pergalę“, - pasakojo vokietis.

Tuo tarpu „Žalgirio“ specialistas Jure Zdovcas teigė, kad ALBA turi unikalų žaidimo stilių.

„ALBA yra komanda, turinti unikalų žaidimo stilių. Jos žaidžia labai greitai. Jie taip pat nenaudoja pikenrolo tiek daug, kaip kitos komandos, tačiau daug juda ir yra pavojingi greitose atakose. Jie yra labai mobilūs, tad prieš juos žaisti yra sunku kiekvienai komandai. Jie turi žaidėjų, kurie Eurolygoje yra daug metų ir turi didelę patirtį. Mums reikės susikaupimo visas 40 minučių“, - kalbėjo slovėnas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: