J. Timma – vėl bedarbis

J. Timma – vėl bedarbis

Prieš porą savaičių prie Kazanės UNIKS prisijungęs Janis Timma vėl galės ieškoti naujos darbovietės.



Trumpalaikė sutartis su krepšininku baigėsi, o Rusijos klubas nepanoro jos pratęsti: "Dėkojame latviui puolėjui už indėlį į komandos pergales ir linkime sėkmės tolimesnėje karjeroje".

Eurolygoje 29 metų 201 cm ūgio puolėjas sužaidė 3 rungtynes, aikštelėje viso praleido 29 minutes, įmetė 3 taškus (1/6 trit.) atkovojo bei perėmė po 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir užfiksavo 1 naudingumo balą.

Kaip jau rašėme, praėjusią savaitę J.Timma, "Sport-Express" komentuodamas savo skandalingą išsiskyrimą su Maskvos srities "Chimki", buvo kupinas ryžto įsitvirtinti naujajame klube.


"Nėra nei nuoskaudos, nei džiaugsmo. Esu abejingas. Tas periodas mano gyvenime jau yra praeityje, aš jį uždariau ir žengiu toliau. Sekti praeitį, džiaugtis nesėkmėmis – tai jau kažkoks vaikų darželis.

Kas sėdi namie, kas neturi ką veikti ir rašinėja komentarus, jiems turbūt ir įdomu bus sekti įvykius. Man nė kiek neįdomu. Turiu savo karjerą, savo kelią, savo krepšinį. Gyvenimas nesustoja. Dabar – nauja komanda, visos mintys apie UNIKS", – tuomet kalbėjo J.Timma.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: