J. Zdovcas: „Šiandien lėktuve analizuosime varžovus ir tikimės parsivežti pergalę“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Šiandien lėktuve analizuosime varžovus ir tikimės parsivežti pergalę“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ išvyko į Stambulą, kur ketvirtadienį žais Eurolygos rungtynes prieš Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkus.



Verta paminėti, kad pirmajame rate žalgiriečiai 86:75 nugalėjo turkus.

Šįkart Turkijoje „Žalgiriui“ padėti negalės Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis ir Tai Websteris. Taip pat dėl traumų žaisti negalės Janis Strelniekas bei Joffrey Lauvergne'as.

Tiesa, ekipai padėti jau galės Regimantas Miniotas, o mačui registruoti bus jaunieji žalgiriečiai - Titas Sargiūnas ir Liutauras Lelevičius bei Motiejus Krivas.


„Žalgirio“ vyriausiasis treneris Jure Zdovcas atskleidė, kad dėl intensyvaus tvarkaraščio net nespėjo išanalizuoti „Fenerbahce“ ekipos, o tai darys lėktuve.

„Dar gyvename vakarykščių rungtynių įspūdžiais, mažai miegojome. Vis dar galvoju apie vakarykštes rungtynes, apie problemas, su kuriomis susiduriame. Šiandien lėktuve analizuosime varžovus. Kiekvienas rungtynes, kurias žaidžiame, norime laimėti, nesvarbu, kokia mūsų situacija. Vis dar turime dešimt žaidėjų, jie irgi turi problemų, tad per šias dvi dienas ruošimės pergalei.

Janis Strelniekas lieka namuose, nes jaučia skausmus. Jis pasitempė šlaunies raiščius. Tuo metu Regimantas Miniotas jau yra sveikas ir gali žaisti. Ar jį panaudosime rungtynėse, priklausys nuo mačo eigos, bet su dabartine sudėtimi manau, kad jis turės mums padėti. Kitaip bus sunku.

Jauni žaidėjai šiek tiek treniravosi su komanda, jie yra čia mums padėti, nebijau jų panaudoti rungtynėse.

Dėl sudėtingo tvarkaraščio bus sunku, bet esame profesionalai. Einame iš rungtynių į rungtynes. Dirbau Slovėnijos rinktinės treneriu ir sužaidėme devynerias rungtynes per 11 dienų. Viskas yra galvoje, reikia pasiruošti psichologiškai. Žaisti tokioje komandoje ir tokiame lygyje yra privilegija, o mes turime padaryti savo darbą“, – teigė slovėnas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: