CSKA vadovas apie įžaidėjo paieškas: suklydome – iki paskutiniųjų laukėme K. Pangoso

CSKA vadovas apie įžaidėjo paieškas: suklydome – iki paskutiniųjų laukėme K. Pangoso

Mariaus Grigonio atstovaujamo Maskvos CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas prisipažino, kad klubas galimai suklydo prieš sezoną iki paskutinės akimirkos laukęs kanadiečio atakų organizatoriaus Kevino Pangoso sprendimo.



Priminsime, kad buvęs žalgirietis galiausiai išpildė savo svajonę išvykti į NBA bei pasirašė kontraktą su Klivlando "Cavaliers".

"Praėjusią vasarą ir rudens pradžioje treneriai iki paskutiniųjų laukė Pangoso sprendimo, o jis nutarė tęsti karjerą NBA. Jis buvo regimas kaip pagrindinis atakų organizatorius, dėl šios priežasties komandos komplektavimas gavosi nebaigtas.

Ar atrodo ši taktika klaidinga matant dabartines problemas? Galbūt. Ar per tą laiką praleidome kažką, dėl kurio dabar turėtume gailėtis? Šis klausimas yra kiekvieno skoniui, mano manymu, rautis plaukų priežasties nebuvo.


Nebuvo tokių vienareikšmiškų veikėjų kaip Kevinas. Micičius liko Stambule, Calathesas – Barselonoje.

Visi puikiai supranta, kad CSKA būtinas žaidėjas, kuris gali ir pats įmesti, ir padėti tai padaryti komandos draugams, dėl to niekas nesiginčija. Belieka jį rasti.

Mums siūlo daugybę variantų, tačiau tokio, kuris garantuotai pakeltų CSKA žaidimo lygį, deja, nematome", – pakomentavo A.Vatutinas.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: