J. Zdovcas džiaugėsi dėl J. Lauvergne'o sugrįžimo, bet nerimavo dėl P. Jankūno ir J. Strelnieko

J. Zdovcas džiaugėsi dėl J. Lauvergne'o sugrįžimo, bet nerimavo dėl P. Jankūno ir J. Strelnieko

Kauno „Žalgirio“ komanda penktadienį žais 23 turo Eurolygos rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Milano „AX Armani“ ekipa.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyriausiasis treneris J. Zdovcas kalbėjo apie Joffrey Lauvergne‘o sugrįžimą ir po koronaviruso grįžusių žaidėjų situaciją.

„Prieš juos dar nežaidėme šiame sezone. Tai yra viena iš geriausių Eurolygos komandų, kuri turi itin gerą trenerį ir sudėtį. Jie yra vieni favoritų patekti į finalo ketvertą. Mūsų varžovai turi šiek tiek problemų, bet tikslios situacijos nežinome, nes jie nežaidė jau septynias dienas, praleidę mačą Italijos pirmenybėse. Manau, kad nepaisant visų problemų, mes patobulėjome, įgavome tam tikrą ritmą, kai kurie žaidėjai yra geros formos ir tikiuosi, kad tai parodys ir rytoj.

Kalbant apie Lauvergne'ą. Jis sugrįžo, treniravosi su mumis, tačiau Milane jis dar nežais. Jis turėtų rungtyniauti sekmadienį. Tuo metu Mantas Kalnietis važiuoja su mumis, o mačo dieną matysime, ar jis yra pasirengęs žengti į aikštelę. Janis Strelniekas jau pradėjo judėti, bet mums padėti dar negalės.


Galime pasidžiaugti, jog grįžta Artūras Milaknis bei Tai Websteris. Šiuo metu ieškome būdų, kaip juos po 10-ies dienų priverstinio poilsio sugrąžinti į ritmą. Jie jau dalyvavo vienoje mūsų treniruotėje. Jie mums galės padėti gana trumpoje rotacijoje“, - teigė J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: