P. Gasolis apie Šarą: „Jis yra geras treneris, bet taip pat turi kritikuoti ir save“

P. Gasolis apie Šarą: „Jis yra geras treneris, bet taip pat turi kritikuoti ir save“

Barcelona nuotr.

Ispanijos krepšinio legenda Pau Gasolis davė interviu „Mundo Deportivo“ ir apžvelgė „Barcelona“ komandos sezoną bei atsakė į klausimą dėl Šarūno Jasikevičiaus.



„Sporte tu kartais laimi, kartais pralaimi. Akivaizdu, kad tiek Eurolygos, tiek ir ACB reguliariuosiuose sezonuose pirma buvusi „Barca“ tikėjosi laimėti bent vieną iš tų dviejų titulų. Taip neįvyko dėl tam tikrų priežasčių. Be jokios abejonės, jie turi pastebėti padarytas klaidas ir mokytis iš jų, jog kitame sezone turėtų daugiau šansų laimėti“, - kalbėjo buvęs krepšininkas.

P. Gasolis turėjo pastabų Šarui.

„Jis yra geras treneris, bet taip pat turi kritikuoti ir save. Jis turi žiūrėti, kaip tobulėti, jeigu nori toliau pirmauti ir kuo daugiau išspausti iš savo krepšininkų.


Tikiuosi, kad jis dar ilgai bus „Barcos“ treneris. Tikiuosi, kad jis bus vienas sėkmingiausių „Barcos“ trenerių. Jis yra mano draugas ir to labai linkiu. Tačiau šios akimirkos yra skirtos augti, mokytis, kritikuoti save ir pamatyti, kaip buvo galima padaryti kažką geriau, ką turiu pakeisti ateityje, kad mano komanda ir žaidėjai duotų maksimalų rezultatą“, - pareiškė P. Gasolis.

Primename, kad „Barcelona“ šį sezoną laimėjo tik Ispanijos Karaliaus taurę.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: