Š. Jasikevičius atmetė pasiūlymą pratęsti kontraktą su sumažinta alga

Š. Jasikevičius atmetė pasiūlymą pratęsti kontraktą su sumažinta alga

Barcelona nuotr.

Dar vienam sezonui kontraktą su Barselonos "Barcelona" turintis katalonų komandos vyriausiasis treneris atmetė pasiūlymą pratęsti bendradarbiavimą ilgesniam laikui.



Kaip praneša "Mundo Deportivo" žurnalistas Jose Ignacio Huguetas, lietuviui buvo pasiūlyta sutartis su mažesniu atlyginimu.

Skelbiama, kad nors lietuvis ir atmetė šį pasiūlymą, naujas kontraktas visgi gali būti pasirašytas dar iki naujojo sezono pradžios.

46-erių strategas Barselonoje, anot neoficialių duomenų, per sezoną uždirba 1,2-1,3 mln. eurų.


Š.Jasikevičius krepšininko karjerą baigė 2014 metais ir pradėjo dirbti Kauno "Žalgiryje" Gintaro Krapiko asistentu, iš kurio komandos vairą perėmė 2016-ųjų sausį.

Pradedančio trenerio vadovaujami žalgiriečiai laimėjo Eurolygos bronzą bei kartą žaidė ketvirtfinalyje, 5 kartus triumfavo LKL, 3 – Karaliaus Mindaugo taurėje.

Iki lietuvio atvykimo "Barca" nuo 2014 metų nebuvo laimėjusi ACB lygos bei dalyvavusi Eurolygos finalo ketverto varžybose.

Š.Jasikevičius 2020-ųjų vasarą pasirašė trejų metų trukmės kontraktą, o katalonai jau pirmajame sezone tapo Ispanijos čempionais, žaidė Eurolygos finale ir laimėjo karaliaus taurę.

Šiemet "Barcai" atiteko tik taurė, Eurolygos pusfinalyje bei Ispanijos pirmenybių finale buvo nusileista amžinam varžovui Madrido "Real".

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: