Eurolygos kapitonų apklausa: Labiausiai laukia rungtynių prieš Š. Jasikevičių

Eurolygos kapitonų apklausa: Labiausiai laukia rungtynių prieš Š. Jasikevičių

Barcelona nuotr.

Eurolygos komandų kapitonai dalyvavo kasmetinėje lygos apklausoje ir išskyrė Willą Clyburną, kaip geriausią šios vasaros papildymą bei labiausiai laukia rungtynių su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelonos“ ekipa, rašo INFOKrepsinis.lt.



Apklausoje dalyvavo 18-os komandų kapitonai ir viename iš apklausos pasirinkimų 27,8 proc. respondentų nurodė, kad labiausiai laukia rungtynių su Barselonas „Barceloną“ treniruojančiu specialistu iš Lietuvos.

Željko Obradovičius užėmė antrąją vietą – surinkdamas 22,2 proc. balsų.

Prie daugiausiai pavojaus keliančių bei sunkiausiai žaisti prieš varžovų buvo pasirinkti Willas Clyburnas ir Shane’as Larkinas, kurie surinko po 16 proc. balsų.


Kaip labiausiai šį sezoną reabilituotis norėsiantis krepšininkas – Nikola Mirotičius. „Barcos“ žvaigždė surinko 33,33 proc. balsų. Antroje vietoje į Stambulo „Fenerbahče“ persikėlęs – Nickas Calathesas. Gynėjas surinko 11,11 proc.

Skambiausiu vasaros pirkiniu buvo įvertintas Willas Clyburnas (persikėlęs iš Maskvos CSKA į Stambulo „Anadolu Efes“), krepšininkas surinko 33 proc. balsų. Antroje vietoje liko Carsenas Edwardsas 16 proc. balsų.

Laukiamiausiomis išvykomis buvo įvardintos Madrido „Real“ ir Stambulo „Fenerbahče“ namu aikštelės. Abi šios ekipos surinko po 16 proc. balsų.

INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: