Ž. Obradovičiaus iššūkį pasitinkantis Šaras: „Jie labai geroje formoje“

Ž. Obradovičiaus iššūkį pasitinkantis Šaras: „Jie labai geroje formoje“

Šarūnas Jasikevičius šiandien pasitinka Željko Obradovičiaus ir Belgrado "Partizan" komandos iššūkį.



Katalonai prieš dvikovą su serbais patyrė du pralaimėjimus, o treneris pabrėžė, kad reikia geresnės gynybos ir agresyvumo:

"Kai pralaimi dvejas rungtynes, tai pirmas dalykas reikia pažiūrėti ką padarei blogai. Mes praleidome labai daug taškų, gynybos prasme sužaidėme dvi labai blogas puses. Turime pradėti geriau gindamiesi, būti agresyvesniais ir solidesniais, bei atlikti pražangas kada jų reikia." - sakė Šaras.

Kalbėdamas apie būsimą varžovą "Barcos" treneris teigė, kad šie dabar labai geroje formoje:


"Jie laimėjo devynerias iš paskutinių dešimties rungtynių ir ketverias iš penkerių Eurolygoje. Jie pralaimėjo "Olympiacos", bet jie turėjo daug nuostolių. Jie labai geroje formoje, turi gerai apibrėžtus vaidmenys ir žaidžia labai gerai.

Kevinas Punteris ir Danilo Andjusičius renka gerus skaičius, o visa komanda žaidžia labai kantriai kol randa tikrą metimą. Mathiaso Lessorto penkių puolime atkovotų kamuolių vidurkis yra kažkas ko Europa jau senai nebuvo mačiusi." - kalbėjo lietuvis.

Šaras taip pat pabrėžė namų aikštės pranašumą, bei sirgalių faktorių:

"Visada geriau žaisti namuose, nei išvykoje. Publika sukuria labai gerą atmosferą "Palau" arenoje. Jie labai mus palaiko ir mes dėl to esame dėkingi, bet jie mums neįmes taškų ar sustabdys varžovą. Jie mus stums į priekį, bet darbas turi būti aikštelėje ir daug pastovesnis."

Galiausiai treneris džiaugėsi naujienomis apie artėjantį Kuričiaus ir Mirotičiaus sugrįžimą, tačiau teigė, kad jis nebus lengvas:

"Tai, kad Kuričius ir Mirotičius grįžta yra puikios naujienos, bet sugrįžimas nebus lengvas. Jie neturi varžybinio ritmo ir turi adaptuotis prie proceso, bet kartais turi žengti žingsnį atgal, kad ateityje tai duotų daug daugiau." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: