K. Maksvytis įvertino naujas „Žalgirio“ aprangas ir pasisakė apie komandos papildymą (VIDEO)

K. Maksvytis įvertino naujas „Žalgirio“ aprangas ir pasisakė apie komandos papildymą (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ ekipa penktadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Jie savo žiūrovų akivaizdoje priims Mariaus Grigonio ir Artūro Gudaičio atstovaujamą Atėnų „Panathinaikos“.



„Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis apžvelgė laukiančią akistatą.

„Atvyksta dar viena žalia komanda, turinti nemažai pažįstamų veidų ir akcentų. Artūras Gudaitis, Marius Grigonis, Nate`as Woltersas, broliai Kalaitzakiai, tiek kurie persipynę su „Žalgiriu“.

Ši komanda dvi rungtynes žaidė namuose ir jas laimėjo, jie yra geroje bangoje. Jie yra ant geros bangos. Puolime yra nemažai priklausomi nuo savo žvaigždžių legionierių Bacono ir Williamso. Atvažiuoja karšta komanda ir tikimės gerų rungtynių.


PAO yra surinkę gana fizišką sudėtį. Su Mariaus Grigonio laikina trauma kažkiek neteko talento puolime, bet kiekvienoje pozicijoje yra aukšti ir fiziški, gali keistis gynyboje. Manau, kad jie gana gerai ginasi ir turi kelias žvaigždes, o tai yra viskas, ko reikia gerai Eurolygos komandai.

Šiuo metu nėra tikslo pildytis. Komandoje yra gera chemija ir bandome verstis tuo, ką turime. Manau, jei kažkas patirs traumą tuomet gal pokyčius ir darysime, bet dabar nieko neplanuojame“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: