K. Maksvytis apie Milano ekipą: „Nereikia apsigauti“ (VIDEO)

K. Maksvytis apie Milano ekipą: „Nereikia apsigauti“ (VIDEO)

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ sieks iškovoti vienuoliktą pergalę Eurolygoje. Kauniečiai svečiuose susikaus su Milano „Emporio Armani“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgiris“ vyr. treneris Kazys Maksvytis ragino neapsigauti dėl varžovų užimamos vietos turnyro lentelėje.

„Dar vienas stiprus varžovas, nesantis pergalių kelyje, tačiau nereikėtų apsigauti. Jie pralaimėjo prieš puikiai sužaidusią ALBA komandą. Trūksta kelių traumuotų žaidėjų, neturi tikro įžaidėjo, kad įžaistų kamuolį, bet yra dideli ir fiziški. Manau, kad bus tokia pati fizinė kova, kurią turėjome ir Kaune. Manau, kad jie prie savų žiūrovų norės reabilituotis.

Vakar turėjome atistatymo treniruotę, šiandien ji buvo rimtesnė, su nedideliu kontaktu. Tikiuosi, kad rytoj būsime pilnai atsistatę.


Naujokai pasiteisino, jie davė naudos. Aišku, dar negalime visų gynybos sistemų naudoti su jais, visų derinių. Turėjome šiek tiek sumažinti derinių skaičių, kad tos informacijos negautų per daug iš karto. Treniruotė po treniruotės bus geriau“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: