Buvęs serbų krepšininkas netiki „Žalgirio“ ekipa: „Tai tik trenerio naujoko Maksvyčio sėkmė“

Buvęs serbų krepšininkas netiki „Žalgirio“ ekipa: „Tai tik trenerio naujoko Maksvyčio sėkmė“

Zalgiris.lt ir LKL nuotr.

Serbijos krepšinio legenda Dejanas Tomaševičius išsakė savo mintis apie šio sezono Eurolygos kovas bei įvardino savo favoritus.



49 metų vyras taip pat tarė žodį ir apie Kauno „Žalgirio“ klubą.

„Eurolygos lygis kasmet auga. Šiemet turnyras itin konkurencingas, o jį laimėti gali bent aštuonios-dešimt komandų. Pagrindiniai favoritai - Stambulo „Fenerbahče“, „Barcelona“, Madrido „Real“ ir Pirėjo „Olympiacos“.

Galingai atrodo ir „Monaco“ bei atsigaunanti Stambulo „Anadolu Efes“.


Viliuosi, kad bent viena Serbijos ekipa įšoks į atkrintamųjų varžybų traukinį. Belgrado „Partizan“ pagal žaidimą yra verta būti aukščiau, o „Crvena Zvezda“ su nauju treneriu gali rimtai patriukšmauti.

Dabartinė „Žalgirio“ vieta yra apgaulinga. Bus įdomu stebėti, kaip jiems seksis dabar, kai prasidėjo lemiamos kovos dėl atkrintamųjų. Tai parodys tikrąjį šios komandos pajėgumą. Šiuo metu atrodo, kad tai tik trenerio naujoko sėkmė, bet nurašyti kauniečių - negalima.

Labiausiai nuvylė Miuncheno „Bayern“, Milano „AX Armani“ ir neužtikrintas Atėnų „Panathinaikos“ ekipos žaidimas“, - teigė D. Tomaševičius.

Aukštaūgis trejus metus praleido ir Atėnų „Panathinaikos“ komandoje.

D. Tomaševičius per savo karjerą laimėjo Eurolygą ir Europos taurės turnyrą. Jis taip pat du kartus buvo išrinktas į pirmąjį Eurolygos simbolinį penketą.

Eurolygoje per savo karjerą jis vidutiniškai pelnydavo po 11,5 taško, atkovodavo po 6,7 kamuolio, atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 16,2 naudingumo balo statistiką.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: