K. Maksvytis: apie dvikovą su „Barca“, C. Higginsą ir R. Jokubaičio rolę (VIDEO)

K. Maksvytis: apie dvikovą su „Barca“, C. Higginsą ir R. Jokubaičio rolę (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ ruošiasi dar vienoms Eurolygos rungtynėms. Šįkart Kazio Maksvyčio auklėtiniai ketvirtadidenį susikaus su „Barcelona“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis apžvelgė varžovus.

„Turėjome šiek tiek ilgesnę pertrauką, nemažą dėmesį skyrėme savo dalykams. Turėjome galimybę šiek tiek ilgiau pasitreniruoti, ko seniai neturėjome, grįžti į ritmą.  Visi žaidėjai yra pasiruošę žaisti.

Važiuosime į Barseloną, varžovai irgi turėjo laisvo laiko, turbūt bus padarę tą patį. Talentinga komanda, treniruojama vieno iš topinių Eurolygos trenerių. Kažkiek jie išėjo, nenoriu sakyti, kad veido, bet yra daug puolimo žaidėjų, yra labai gerai puolanti komanda, labai gerai metanti tritaškius, užimanti pirmą vietą Eurolygoje pagal tritaškių procentą. Bus didžiulis iššūkis varžovų aikštelėje suvaržyti jų puolimą. Laukia sunkios rungtynės, kurioms ruošėmės visą savaitę.


Jeigu reikėtų pasiimti vieną žaidėją iš Eurolygos ir turėti jį kitiems metams, turbūt paimčiau Cory Higginsą.

Rokas Jokubaitis turi ten svarbų vaidmenį. Žaidžia daugiau ar mažiau, bet paskutiniu metu žaidžia neblogai. Tokiam jaunam žaidėjui kaip Rokui, manau, kiekvienos rungtynės yra gera patirtis. Tikiuosi, kad jis tą patirtį atsineš ir į rinktinę“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: