K. Maksvytis: apie mačą su „AS Monaco“, atletiškumą ir M. Jamesą

K. Maksvytis: apie mačą su „AS Monaco“, atletiškumą ir M. Jamesą

Trečiadienį Kauno „Žalgiris“ pasitiks vieną iš svarbiausių šio sezono Eurolygos dvikovų. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose priims „Monaco“ ekipą, kuriai atstovauja Donatas Motiejūnas.



Prieš šias rungtynes K. Maksvytis apžvelgė savo varžovus.

„Tai yra atletiška komanda, pirmaujanti lygoje pagal puolime atkovotus kamuolius, daugiausiai metanti baudų, žaidžia agresyviai, daro mažai klaidų. Kokybiška ir atletiška komanda, turėsime nenusileisti savo fiziškumu, reikės sužaisti geras rungtynes gynyboje, kad apribotume jų taškus ir pasiektume pergalę.

Manau, kad norėtume, jog jie būtų be Mike'o Jameso. Tuo labiau, kad jie pralaimėjo paskutines rungtynes, todėl sureaguos. Stebime jų situaciją, bet negalėčiau pasakyti, jog Mike’as juos susilpnins.


Nemanau, kad mus slegia įtampa. Produktyviai dirbame ir savaitgalį pavyko pailsinti porą savo lyderių. Žaidžiame namie ir turime žaisti užsivedę.

Isaiah Tayloras žaidžia ir treniruojasi. Kažkiek jį prisaugojome ir paskutinėse rungtynėse, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Tikimės, kad viskas bus gerai, nes matėme, koks jis svarbus yra ir praeitoje dviguboje savaitėje“, - pasakojo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: