Š. Jasikevičius atsidūrė kitos Eurolygos komandos akiratyje

Š. Jasikevičius atsidūrė kitos Eurolygos komandos akiratyje

Barcelona nuotr.

Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa šį sezoną Eurolygoje patyrė fiasko. Čempionai iškovojo 17 pergalių, patyrė 17 pralaimėjimų bei užėmė tik 11 vietą.



Jau aišku, kad po šio sezono „Anadolu Efes“ paliks vyr. treneris Erginas Atamanas, kuris jau susitarė su Atėnų „Panathinaikos“.

Skelbiama, jog „Anadolu Efes“ jau nusitaikė į keturis strategus. Tai „Barcelona“ vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius, Sankt Peterburgo „Zenit“ dirbantis Xavi Pascualis, Miuncheno „Bayern“ specialistas Andrea Trinchieri bei buvęs Madrido „Real“ treneris Pablo Laso.

Tiesa, P. Laso veikiausiai kelsis į „Bayern“.


Pridedama, kad Š. Jasikevičius yra antras „Anadolu Efes“ pasirinkimas, o A. Trinchieri - pirmasis.

Pats Š. Jasikevičius anksčiau teigė, kad nėra tikras dėl savo ateities „Barcelona“ ekipoje.

Šaro kontraktas vasarą baigsis galioti, o „Barcelona“ ketina tęsti algų mažinimo politiką, tad lietuvis gali tapti per brangus.

Susimažinti atlyginimą bus siūloma ir Šarui.

Ispanų spauda pasidomėjo, ką apie tai galvoja Šaras.

„Dėl kontrakto pratęsimo kalbų dar nebuvo. Šiuo metu koncentruojuosi į šį sezoną bei artimiausias rungtynes. Stengsiuosi atlikti savo darbą kuo geriau. Aš manau, kad neturėčiau apie kontrakto pratęsimą dabar galvoti ar kalbėti. Aš norėčiau likti, bet ne viskas nuo manęs priklauso. Pažiūrėsime sezono pabaigoje, kas nutiks. Jei laimėsime titulų, visi bus laimingi. Tada bus aiškiau“, - pareiškė Šaras.

Visai nesenai apie Šaro ateitį Barselonoje prakalbo ir klubo krepšinio operacijų vadovas Josepas Cubellsas, kuris atskleidė, kad klubas nori ir toliau matyti Šarą prie vyr. trenerio vairo.


„Norime, kad Šaras pasiliktų. Tikime, kad tai yra treneris, kuris gali būti „Barca“ epochos veidas“, – sakė J. Cubellsas.

„Barcelona“ Eurolygos reguliariajame sezone užėmė antrą vietą, o atkrintamosiose žais su 7 pozicijoje finišavusiu „Žalgiriu“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: